Infiintata in anul 1995 Feroplastic este o societate specializata in executarea de caroserii si prelate auto, copertine, corturi industriale si inscriptionari.

Feroplastic va ofera o gama larga de produse si servicii in materie de caroserii auto si prelate, venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin calitate si diversitate.

Prin activitatea companiei noastra oferim urmatoarele produse si servicii ce se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice.

Incarcari complete sau partiale, adaptate la nevoile dumneavoastra, procese transparente, urmarirea expedierilor, toate acestea pentru a garanta standarde de calitate superioara. In plus, Europa Expeditie ofera servicii de grupaj, prin reteaua extinsa, acoperind tarile Uniunii Europene, creand valoare adaugata, prin gasirea unor solutii customizate pe nevoile fiecarui client. Ne concentram pe imbunatatirea continua a serviciilor noastre, oferind conexiuni zilnice catre destinatii majore si livrare rapida garantata.

Venim in intampinarea  dumneavoastra  prin oferirea de solutii personalizate nevoilor dumneavoastra de transport marfa, prin punerea la dispozitie a unei game variate de mijloace de transport de tip agabaritic, atat la nivelul comunitatii UE, cat si non-UE (Ucraina, Rusia, Turcia, Georgia, Kazahstan, Azerbaidjan s.a.).